Hoera, Ambitiouzz bestaat 1 jaar!

Vandaag geeft Ambitiouzz precies 1 jaar les! Op 1 juni 2016 begonnen we met onze eerste vijf klanten in een klein pandje in Amsterdam Zuidoost. Met een enthousiast team van docenten begon Ambitiouzz die dag met haar uitdaging. In dat jaar zijn we gegroeid naar drie locaties en op dit moment hebben we in totaal 26 leerlingen!

Onze leerlingen zijn samen een gemêleerde groep cursisten uit alle windstreken: Soedan, Eritrea, Syrië, Ghana, Suriname, Iran, India.

De cursisten komen naar ons om zich klaar te stomen voor het inburgeringsexamen, Staatsexamen of het versterken van hun Nederlandse taalvaardigheden.

Ambitiouzz is maatschappelijk betrokken bij de cursisten en wil dat ook blijven. We kiezen daarom voor kleinere locaties zodat er meer aandacht en betrokkenheid mogelijk is. We bieden pakketten op maat, dus iedereen kan op zijn eigen niveau individueel leren, terwijl we ook klassikaal aan de slag gaan met actuele thema’s.

Graag zetten we ons in voor nog vele succesvolle jaren! Wat de toekomst mag brengen? Kwalitatief taalonderwijs, meer dan tevreden cursisten, duidelijk onderscheid van de andere inburgeringscursussen, goede en tevreden docenten en hopelijk veel nieuwe opdrachtgevers.

Voor nu dank aan alle cursisten, docenten en anderen die het geloof en vertrouwen hebben gehad in Ambitiouzz!

Enneh, heb je al gezien dat onze prijzen omlaag zijn gegaan?