Disclaimer - Ambitiouzz4u

Disclaimer

Ambitiouzz doet er alles aan om haar dienstverlening zo kwalitatief mogelijk te leveren.

Desondanks kan het soms zo zijn dat er zaken niet helemaal naar tevredenheid lopen of onduidelijk voor je zijn. Om zo veel mogelijk duidelijkheid omtrent haar diensten te geven heeft Ambitiouzz deze disclaimer samengesteld, zodat je weet waar je aan toe bent en zodat Ambitiouzz, daar waar nodig haar dienstverlening kan verbeteren.

  1. De inhoud van de website mag alleen gebruikt worden voor informatiedoeleinden. De inhoud van de website mag op geen enkele wijze worden veranderd of aangepast. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website zelfstandig uit te geven en/of te distribueren, anders dan met de toestemming van Ambitiouzz.
  1. Ambitiouzz neemt geen verantwoordelijkheid en heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker kan worden gebruikt. Ambitiouzz wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of andere gevolgschade van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van betreffende informatie.

 

Meer informatie:

Algemene voorwaarden cursus 

Algemene voorwaarden cursus 1april2019

Privacyreglement Ambitiouzz

Klachtenreglement Ambitiouzz