Inburgeringsexamen | Hulp bij inburgering Ambitiouzz Amsterdam

Ambitiouzz, voor als je meer wilt dan inburgeren

Wil jij slagen voor het inburgeringsexamen of het staatsexamen? Volg dan een inburgeringscursus bij Ambitiouzz! Ambitiouzz is een kleine, maatschappelijke organisatie met kleine klassen van max 9 personen en veel persoonlijke aandacht, waarbij het om meer gaat dan het examen halen.

Duur en lesniveau
Hoe lang de cursus duurt en hoe vaak je les hebt hangt af van jouw niveau. Hiervoor krijg je bij de intake een test om je taalniveau te meten. Zo kunnen we je een cursus op maat aanbieden.
De cursussen kunnen drie, zes, negen of twaalf maanden duren, met een minimum van drie maanden. Daarna is het contract maandelijks opzegbaar.

Nederlandse cultuur echt leren kennen
Naast deze cursussen wordt er een (vrijwillig) programma georganiseerd om samen op straat de Nederlandse cultuur te leren kennen, bijvoorbeeld door een bezoek aan een museum of een werkplek. Iedereen volgt zijn eigen leerproces, zo kun je het traject maximaal benutten.
Wil je na of tijdens de cursus vrijwilligerswerk doen om de taal nog beter te beheersen en wat werkervaring op te doen? We helpen je graag met ons netwerk en het vinden van een plek.

Wanneer & Waar
De lessen duren drie uur per dagdeel. In de ochtend van 9.30 tot 12.30 of in de middag van 13.00 tot 16.00. Avond (17.30 tot 20.30) is ook mogelijk. Gemiddeld ga je drie keer per week naar de les. We hebben leslocaties in Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Nieuw-west.
Je kunt elke eerste week van de maand starten.

Meer informatie
Ambitiouzz werkt met het Blik op Werk Keurmerk. Cursuskosten kunnen daarom vergoed worden met een lening van DUO mits je daarvoor in aanmerking komt. Lees meer over de DUO lening.
Meer vragen?  Neem contact op met Giovanna Gill op 06-21536512 of info@ambitiouzz4u.nl.